Πρόσφατα έγινε γνωστό και μάλιστα από τον ίδιο τον πρόεδρο της ομοσπονδίας της Βραζιλίας πως ο Κάρλο Αντσελότι θα αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας, όταν λήξει το συμβόλαιό του με την Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως οι Μαδριλένοι έχουν στα υπόψιν τους τις περιπτώσεις των Αρμπελόα, Τσάβι Αλόνσο και Ραούλ για την επόμενη μέρα, όλοι πρώην παίκτες των Μαδριλένων. Ο πρώτος και ο τρίτος είναι αντίστοιχα προπονητές στην Κ19 και την δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο δεύτερος κάνει… θαύματα στον πάγκο της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ωστόσο, ο Πεδρερόλ τόνισε πως ο ευσεβής πόθος του προέδρου της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο. Το συμβόλαιο του «special one» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, όταν δηλαδή μένει «ελεύθερος» και ο πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 60χρονο Πορτογάλος τεχνικός έχει κάτσει ξανά στον πάγκο των Μαδριλένων για μία τριετία (2010-2013), κατά την οποία κέρδισε ένα πρωτάθλημα (2012), ένα Κύπελλο (2011) κι ένα Σούπερ Καπ (2013) κόντρα στην τρομερή Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Πηγή: gazzetta