Η ΑΕΚ πανηγύρισε το νταμπλ μετά και την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας με το 2-0 επί του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και αποθεώνεται από τον Τύπο ως η καλύτερη ελληνική ομάδα φέτος, γεγονός που μάλλον δεν άρεσε και πολύ στον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, όπως έδειξε με τις αναρτήσεις του στα social media.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα και πρόσθεσαν και το κύπελλο πανηγυρίζοντας το νταμπλ, με τον Ματίας Αλμέιδα να γίνεται ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου που πετυχαίνει κάτι τέτοιο. Γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να λατρεύεται από τους οπαδούς και να αποθεώνεται από τα ΜΜΕ αλλά όχι και από τον Καραπαπά.

«Και για ιστορικούς λόγους για να μη μας παλαβώσουν και οι αντικειμενικοί γλείφτες, σχετικά με το «απίστευτο κατόρθωμα Αλμέιδα να κάνει νταμπλ την πρώτη του χρονιά« να τους ενημερώσω σχετικά: Βαλβέρδε, Σόλιντ, Μίτσελ και βαριέμαι να πάω παραπίσω…», έγραψε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε κι άλλο μήνυμα στη συνέχεια: «Επίσης μικρά μας νανάκια, εμείς το τρίτο μας νταμπλ το κάναμε το 1954, 69 χρονάκια πριν… Τελείωσε η χρονιά, κρατάμε τα μαθήματα και… πάμε γερά».

ανάρτηση Καραπαπάς
ανάρτηση Καραπαπάς