Την πρώτη από τις τρεις νίκες που χρειάζεται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο πόλο έκανε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχθηκε τη Βουλιαγμένη στον πρώτο τελικό της Α1 και επικράτησε με 10-9 έχοντας για πρωταγωνιστές τούς Μουρίκη, Γενηδούνια και Φουντούλη.

Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και έφτασαν να προηγούνται ακόμη και με 10-5, με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν στο τελευταίο οκτάλεπτο και να μειώνουν σε 10-9. Αυτό που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα δηλαδή, με τους ερυθρόλευκους να κάνουν το πρώτο βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Κορυφαίοι για τον Ολυμπιακό ήταν οι Μουρίκης, Γενηδούνιας και Φουντούλης αφού είχαν από 3 γκολ ο καθένας, με τη σειρά των τελικών να συνεχίζεται τη Δευτέρα (8/5) στο κολυμβητήριο του Λαιμού, όπου η Βουλιαγμένη θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 2-1, 2-1, 1-5

Ολυμπιακός (Ίγκορ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου, Γραμματικός, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 3, Φιλίποβιτς 1, Παπαναστασίου, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος 2, Νικολαΐδης, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Φάρμερ 1, Ανδρεάδης, Αλμύρας, Κωνσταντόπουλος.