Ο αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτησή του στο Instagram ξεκαθάρισε πως η «Θύρα 7» δεν έπαιξε ρόλο στην παραίτηση του Μίτσελ Γκονθάλεθ από τη θέση του προπονητή της ομάδας.

«Έχω επιλέξει για την ψυχή μου να μη διαβάζω όσα γράφει ο κάθε βλαμμένος, πικραμένος, χαμένος, βαλτός, στημένος, τρολ, ό,τι στο διάβολο τέλος πάντων. Όμως έχω και πολλούς φίλους, συνεργάτες που μου στέλνουν διάφορα. Τώρα μου λένε η Θύρα 7 έδιωξε τον Μίτσελ. Ο Μίτσελ παραιτήθηκε. Τελεία και παύλα! Όλα τα άλλα τα βάζουν στο τραπέζι όσοι θέλουν να έχουμε διχόνοια!», ανέφερε αρχικά συνέχισε:

«Καμία Θύρα 7 δεν έδιωξε τον Μίτσελ λοιπόν. Ούτε έδιωξε κανέναν, ούτε έφερε κανέναν. ΟΚ; Ο Μίτσελ παραιτήθηκε!

Όσοι λοιπόν έπιασαν τα πληκτρολόγια για να τα χώσουν στη διοίκηση, στη Θύρα 7, στον Μίτσελ (και δεν μιλάω για τα μεροκάματα αλλά για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ) ας αναρωτηθούν: που είναι η θέση τους αύριο; Στα social media ή στην εξέδρα δίπλα στον Ολυμπιακό σε ένα ματς που χρειαζόμαστε όλοι ότι πιο πολύτιμο έχει ο Ολυμπιακός; Δηλαδή τον πύρινό του κόσμο».

Ο Ισπανός προπονητής παραιτήθηκε τη Δευτέρα (3/4) από τον Ολυμπιακό στον απόηχο της ισοπαλίας 2-2 με τον Άρη για τα πλέι οφ της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στη δράση αύριο (5/4) με ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ανιγκό: «Ο Μίτσελ έκανε καλή δουλειά»

Στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά θα κάθεται ο Ζοζέ Ανιγκό, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις επαίνεσε το έργο του Μίτσελ. «Πρώτα από όλα θέλω να πω πως εδώ 7-8 μήνες δούλευα μαζί με τον Μίτσελ. Τον γνώρισα πάρα πολύ καλά και θέλω να εκφράσω τον απεριόριστο σεβασμό και την εκτίμηση μου για αυτόν. Ο Μίτσελ έχει δουλέψει πραγματικά πολύ καλά με την ομάδα και έχει προσφέρει πολλά και ο ίδιος και οι συνεργάτες του. Το γεγονός πως έχουμε φτάσει σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή λέει τα πάντα και αποδεικνύει πόσο καλή δουλειά έχει κάνει. Θέλω επίσης να πω πως τον σκέφτομαι και τον αγαπάω πολύ», τόνισε και συμπλήρωσε:

«Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν το είχα φανταστεί αυτό. Ποτέ δεν περίμενα πως θα έρθει αυτή η στιγμή, όμως πολλές φορές η ζωή μας εκπλήσσει. Οι συνθήκες της ζωής φέρνουν έτσι τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή, αφού δουλεύω για τον Ολυμπιακό πρέπει να κάνω αυτό που ο Ολυμπιακός μου ζητάει. Είμαι καιρό κοντά στην ομάδα. Έχω δει και έχω μάθει πολλά πράγματα το διάστημα που βρίσκομαι εδώ και είμαι έτοιμος να κάνω αυτό που μου ζητάει ο σύλλογος».

Ο Ανιγκό για το συγκεκριμένο ματς θα έχει στη διάθεσή του και πάλι τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος επέστρεψε στην αποστολή του Ολυμπιακού.