Η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε με 1-0 εντός έδρας από τη Μπάγερν Μονάχου στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Champions League και ο Νεϊμάρ είπε να… πνίξει τον πόνο του παίζοντας πόκερ, με αποτέλεσμα οι οπαδοί της γαλλικής ομάδας να εκνευριστούν για ακόμη μία φορά μαζί του.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει δώσει αρκετές φορές αφορμή για να τα ακούει από τους οπαδούς της Παρί και το ίδιο συνέβη και τώρα, αφού μετά την ήττα από τη Μπάγερν αποφάσισε να πάει για πόκερ.

Ο Νεϊμάρ, σε story που ανέβηκε στα social media από άλλους συμμετέχοντες, πήρε μέρος σε τουρνουά πόκερ που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Hyatt Regency, ενώ τα γαλλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι στη συνέχεια πήρε μέρος και στο τουρνουά Mystery Bounty, στο οποίο μπορείς να συμμετέχεις αν πληρώσεις 10.000 ευρώ.

Και κάπως έτσι, η ζωή στο Παρίσι συνεχίζεται με τον Νεϊμάρ να δίνει πάντα αφορμές στους οπαδούς της Παρί για να έχουν νεύρα μαζί του, ειδικά από τη στιγμή που η απόδοσή του δεν κάνει τη διαφορά, όπως φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι με τη Μπάγερν.