Μετά από τη μεγάλη νίκη της Αργεντινής επί της Κροατίας με 3-0 στον ημιτελικό του Μουντιάλ 2022 και την εξασφάλιση της συμμετοχής της στο μεγάλο τελικό της Κυριακής (18/12), οι παίκτες της «αλμπισελέστε» είχαν ρεπό και η πλειονότητά τους πέρασαν τη μέρα τους με συγγενείς και φίλους.

Ο Ροδρίγο Ντε Πολ, μέσος της Αργεντινής και της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο «σωματοφύλακας» του Λιονέλ Μέσι έφυγε για λίγο από το πλευρό του και μοιράστηκε τις στιγμές ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης με τους δικούς του ανθρώπους τρώγοντας σε ελληνική ταβέρνα στην Ντόχα του Κατάρ.

Πιο συγκεκριμένα ο άσος της «αλμπισελέστε» και η παρέα του επισκέφθηκαν την ταβέρνα «Μάνος» που εξειδικεύεται στα θαλασσινά. Και το… μενού δεν είχε μονάχα τις παραδοσιακές ελληνικές γαστρονομικές συνταγές, αλλά και άλλες… ελληνικές συνήθειες που αν μη τι άλλο έδωσαν χαρά στους Αργεντινούς.

Ένας από τους φίλους του Ροδρίγο Ντε Πολ ανέβασε story στο Instagram με φωτογραφίες από την ταβέρνα όπου φαίνεται ξεκάθαρα η ελληνική σημαία, αλλά και οι θαλασσινές λιχουδιές που έφαγε η παρέα. Δεν ήταν, όμως, μόνο αυτό. Σε βίντεο που ακολούθησε δείχνει τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας να τους αποχαιρετά και να σπάει πιάτα για λογαριασμό τους και να φωνάζει «Φέρτε το Παγκόσμιο Κύπελλο εδώ!» ενώ πετούσε κι άλλα πιάτα. Μεταξύ γέλιων κάποιος από την παρέα του είπε: «Συνέχισε να πετάς (πιάτα) αδερφέ» και ο διάλογος έκλεισε μ’ ένα «Γειά σας!».

Στο μεταξύ, στελέχη του προπονητικού τιμ της Αργεντινής, ανέφεραν πως είναι θετικό οι παίκτες να ζουν τέτοιες εμπειρίες και να βγουν στους δρόμους του Κατάρ προκειμένου να δουν τη χώρα και να χαλαρώσουν προτού η… πίεση εκτοξευθεί. Βέβαια, αυτό ισχύει για τους περισσότερους κι όχι για τον Λιονέλ Μέσι που επέλεξε να μείνει στις εγκαταστάσεις της πανεπιστημιούπολης της Ντόχα αφού όποτε δοκίμασε να βγει στο δρόμο μόνο… ήρεμος δεν ήταν με τους Αργεντινούς και τους ντόπιους να μην τον αφήνουν σε ησυχία.