Ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου πρέπει να έρθει η νίκη και παράλληλα να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα με τη συμπεριφορά του κόσμου, είναι αυτό που σκέφτονται άπαντες στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή, αλλά από Δευτέρα (5/9) θα έρθουν ξανά σε πρώτο πλάνο τα μεταγραφικά, με τις τελευταίες πληροφορίες να λένε πως ενδέχεται να υπάρξει έκπληξη με το θέμα του επιθετικού που αναζητά η Ένωση.

Ο Ματίας Αλμέιδα, όπως προαναφέρθηκε, σκέφτεται μόνο τον ΠΑΣ, μόνο το πώς θα επιστρέψει στις νίκες η ομάδα του και θα αφήσει πίσω της το σοκ με τον Βόλο. Παρεμπιπτόντως, ο Αργεντίνος προπονητής είναι πολύ ήρεμος και πολύ σίγουρος για τη δουλειά του. Όπως λένε και στην ΠΑΕ, δεν έδειξε κανένα σημείο πανικού, άγχους μετά την ήττα από τους Θεσσαλούς. Αντιθέτως, δηλώνει σίγουρος πως η δουλειά που γίνεται θα φανεί και στο γήπεδο και θα έρθουν τα αποτελέσματα. Για να συμβεί, όμως, αυτό, θα πρέπει να υπάρξει βοήθεια και από τη διοίκηση. Βοήθεια μεταγραφική δηλαδή.

Αυτό που περιμένει ο Αλμέιδα, ο οποίος δεν έχει κανένα παράπονο από όσες κινήσεις έχουν γίνει μέχρι στιγμής, είναι έναν επιθετικό. Δεν είναι το μόνο ζητούμενο στο υπόλοιπο της μεταγραφικής περιόδου, είναι όμως η απόλυτη προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Και μπορεί τις προηγούμενες μέρες να έπαιζε συνεχώς το όνομα του Φαν Βέερτ του Βόλου, αλλά ο Νο1 στόχος δεν είναι αυτός. Βασικά, ο Νο1 στόχος δεν είναι κανένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα.

Όπως λένε στην ΑΕΚ, κανένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί ως τώρα δεν έχει «παίξει» δυνατά στις σκέψεις τους, στα πλάνα τους. Αντιθέτως, ο επιθετικός που ιδανικά θα ήθελαν να αποκτήσουν -και θα το προσπαθήσουν- αποτελεί έκπληξη. Είναι όνομα που δεν έχει γραφτεί μέχρι στιγμής. Από εκεί και πέρα, οι εξελίξεις θα δείξουν αν είναι όντως έτσι ή αν η περίπτωση Φαν Βέερτ, για παράδειγμα, θα κερδίζει έδαφος κάθε μέρα που περνάει.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί

Τι ισχύει με Ελαμπντελαουί

Η υπόθεση του επιθετικού, βέβαια, δεν είναι η μόνη ανοιχτή για την ΑΕΚ. Η Ένωση κοιτάζει και για αριστερό μπακ, ενώ δεν αποκλείεται να ψάξει κάτι καλό και για το δεξί άκρο της άμυνάς της. Αν υποθέσουμε ότι θα γίνει αυτό, τότε ένα από τα ονόματα που ενδέχεται να απασχολήσουν τους κιτρινόμαυρους είναι και αυτό του Ομάρ Ελαμπντελαουί, για τον οποίο κυκλοφόρησαν φήμες το τελευταίο 24ωρο. Είναι όμως, τουλάχιστον προς το παρόν, ακριβώς αυτό: Φήμες.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχει υπάρξει καμία επαφή και καμία συζήτηση. Αυτό, επαναλβάνουμε, μπορεί να αλλάξει αν στην ΑΕΚ αποφασίσουν να κινηθούν για την απόκτηση δεξιού μπακ. Κάτι που θεωρείται απαραίτητο για κάποιους. Μέχρι στιγμής, όμως, στην Ένωση ασχολούνται με τον επιθετικό και από εκεί και πέρα όλα είναι πιθανά…