Ο Αλέξης Κούγιας δεν έχει κρύψει ποτέ ότι, πέρα από τη νομική, η μεγάλη του αγάπη είναι το ποδόσφαιρο έχοντας ασχοληθεί με αρκετές ομάδες σε διοικητικό επίπεδο με πιο πρόσφατη την ΑΕΛ, από την οποία αποχώρησε πριν λίγο καιρό, με αποτέλεσμα να υπάρχουν τώρα διάφορες φήμες για το ποια μπορεί να είναι η επόμενη.

Μπορεί η δουλειά του να απαιτεί πολύ χρόνο αλλά ο Κούγιας έχει αποδείξει στην πάροδο των χρόνων ότι καταφέρνει πάντα να τα συνδυάζει όλα. Δικαστικές αίθουσες και ποδοσφαιρικά γήπεδα. Δεν είναι παράλογο, επομένως, το να θεωρεί κανείς ότι σύντομα θα… επιστρέψει στην ποδοσφαιρική «δράση», αγοράζοντας τις μετοχές κάποιες ομάδσς ή βοηθώντας τη με κάποιον άλλο τρόπο. Με παρουσία στη διοίκησή της ή ως σύμβουλος του ιδιοκτήτη/προέδρου, για παράδειγμα.

Ο ίδιος, βέβαια, δεν έχει αναφερθεί καθόλου στο ποδόσφαιρο μετά την πώληση της ΑΕΛ, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνει κιόλας. Τα σενάρια, οι φήμες, κυκλοφορούν ακόμη κι αν δεν υπάρχει κάποιο επίσημο σχόλιο του άμεσα ενδιαφερόμενου και το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση του Κούγια, τον οποίο φέρονται να έχουν προσεγγίσει οι διοικήσεις διαφόρων ομάδων, προκειμένου να διαπιστώσουν αν έχει ή όχι τη διάθεση να ασχοληθεί.

Πανηγυρίζουν οι παίκτες του Πανιωνίου

Η ανεπιβεβαίωτη κρούση του Πανιωνίου…

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, όπως αναφέρει η εφημερίδα FORZA, οι φήμες θέλουν τον Πανιώνιο να προσπάθησε να ρίξει γέφυρες προς την πλευρά του Κούγια. Η ιστορική ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία ισοπεδώθηκε από τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα των προηγούμενων ετών, παραμένει στη Γ’ Εθνική και ψάχνει τον τρόπο για να μπει σε μια σειρά οικονομικά και κατ’ επέκταση αγωνιστικά ώστε να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, να επιστρέψει εκεί που πρέπει να βρίσκεται.

Αυτό όμως, την κρούση με τον γνωστό δικηγόρο δηλαδή, το αναφέρουν, επαναλβάνουμε, οι φήμες, όπως σημειώνει και η εφημερίδα στο σχετικό ρεπορτάζ της. Από την πλευρά του Κούγια δεν υπάρχει η παραμικρή επιβεβαίωση για συζητήσεις, ενώ και οι άνθρωποι του Πανιωνίου δεν έχουν πει κάτι σχετικά. Θεωρείται δεδομένο, πάντως, ότι στη Νέα Σμύρνη ψάχνουν έναν άνθρωπο που έχει την οικονομική δυνατότητα να φέρει την ηρεμία στην ομάδα και παράλληλα θα ξέρει και πώς έχει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από την άλλη, όπως προαναφέρθηκε, δεν είναι παράλογο να σκεφτεί κανείς ότι ο Κούγιας, αργά ή γρήγορα, θα ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο. Μένει να φανεί το πότε και με ποια ομάδα…