Τη Δευτέρα το βράδυ αναμένεται στην Αθήνα ο Μίκαελ Εσιέν, ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, όπως αποκάλυψε το Σάββατο ο ΣΠΟΡ 94.6.

Ο Αφρικανός μέσος θα υποβληθεί την Τρίτη στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια, εφόσον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, θα υπογράψει το διετές συμβόλαιό του, το κόστος του οποίου θα αγγίξει τα 2,2 εκατ. ευρώ συνολικά.

Τις τελευταίες ημέρες, παρά τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί πως παρουσιάζει εμπλοκή η υπόθεση του 32χρονου παίκτη, οι ιθύνοντες του συλλόγου ήταν σε συνεχή επικοινωνία με εκείνον και τον μάνατζέρ του. Μάλιστα, σε επαφή που είχε με τον Τάκη Φύσσα και τον Λεωνίδα Βόκολο φέρεται να τους είπε – σύμφωνα με το Goal – πως «είμαι πολύ ευχαριστημένος που τελειώνουμε και θα έρθω στην Αθήνα. Το περιμένω πώς και πώς…»!

Ο Εσιέν παρουσιάζεται να έχει ενημερωθεί πλήρως για το πλάνο της νέας του ομάδας, η οποία δεν αποκλείεται σήμερα να κατακτήσει και μαθηματικά (στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο) την πρωτιά στη διαδικασία των πλέι οφ και να κερδίσει το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

«Όχι» σε Λιλ για Καρέλη

Πρόταση ύψους 2,8 εκατ. ευρώ για τον Νίκο Καρέλη κατέθεσε η Λιλ, αλλά ο γαλλικός σύλλογος εισέπραξε την αρνητική απάντηση του Παναθηναϊκού, όπως γράφει σήμερα το Goal. Οι Γάλλοι είχαν κάνει κρούση στο «τριφύλλι» για τον διεθνή φορ και τότε είχαν αξιώνει ένα ποσό πάνω από 3 εκατ. ευρώ, καθώς η Άμκαρ διατηρεί 20% ποσοστό μεταπώλησης από την ελεύθερη μεταγραφή του παίκτη πριν από δύο χρόνια.

Ωστόσο, η Λιλ παρουσιάζεται έτοιμη να καταθέσει νέα προσφορά για να μπορέσει να κάνει δικό της τον 23χρονο παίκτη, ο οποίος φέτος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τους «πράσινους» και παράλληλα έχει πετύχει το μοναδικό γκολ της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Πηγή: sport-fm.gr