Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Παναθηναϊκού ο Πεπ Γκουαρντιόλα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και την επικράτηση των Καταλανών με σκορ 3-0.

«Πάντα τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι δύσκολα και το να νικάς τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα είναι πάντα σημαντικό. Πέρυσι παίξαμε στον ημιτελικό και πήραμε το πρωτάθλημα. Δεν είμαστε ασταμάτητοι και ανίκητοι. Έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε στη νίκη. Ίσως το παιχνίδι να ήταν διαφορετικό αν ο Σισέ είχε ανοίξει το σκορ. Όμως ο Βαλντές, που είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας, τα κατάφερε. Έτσι έχουμε εξασφαλίσει την πρόκριση και την πρώτη θέση μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων και αυτό είναι πολύ σημαντικό», τόνισε.

Όσο για το «el clasico» της Δευτέρας, είπε: «Θα μελετήσουμε καλά τον αντίπαλο, καθώς πρόκειται για μια ομάδα με αρετές. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά που έχουμε κάνει τον τελευταίο μήνα, αλλά αυτό δεν μας εγγυάται τίποτα για το ματς με τη Ρεάλ. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και δεν έχω να πω κάτι για τον Μουρίνιο», δήλωσε ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα».

Πηγή: sport-fm