Δυνατές μονομαχίες, ένταση (ως συνήθως) και φτωχό θέαμα είχε το ντέρμπι Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ που διεξήχθη τα ξημερώματα της Παρασκευής στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κόπα Σουνταμερικάνα. Οι δύο μονομάχοι έμειναν στο 0-0 στο «Μπομπονέρα», που φιλοξένησε περίπου 50.000 κόσμο. Εννέα κίτρινες κάρτες βγήκαν στην αναμέτρηση. Οι επτά ήταν για τους φιλοξενούμενους και οι δύο για τους γηπεδούχους.

Η ρεβάνς με έπαθλο το εισιτήριο για τον τελικό θα γίνει την επόμενη Παρασκευή (28/11, 01:45) στο «Μονουμεντάλ». Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει αυτήν που θα περάσει από το Νασιονάλ-Σάο Πάολο. Στο πρώτο ματς οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0. Τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Μπόκα Τζούνιορς: Οριόν, Μαρίν, Κάτα Ντίας, Φορλίν, Κολάσο, Γκάγκο, Έρμπες, Μέλι, Χουάν Μανουέλ Μαρτίνες (31′ Φουενσαλίδα), Αντρές Τσάβες, Καλέρι (72′ Χιγλιότι).

Ρίβερ Πλέιτ: Μπαροβέρο, Μερκάδο, Μαϊδάνα (75′ Πεσέλα), Ραμίρο Φούνες Μόρι, Βανχιόνι, Πόνσιο, Κάρλος Σάντσες, Ρόχας, Πισκουλίτσι (86′ Αουγκούστο Σολάρι), Τεόφιλο Γκουτιέρες, Χιοβάνι Σιμεόνε (65′ Μπογέ).

Πηγή: sport-fm.gr