Η περίοδος που ο Αντριάνο ήταν ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα επιθετικών παγκοσμίως έχουν περάσει, όχι όμως και ανεπιστρεπτί σύμφωνα με τον ίδιο!

Έχοντας περάσει περίπου δύο χρόνια που βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, ο 32χρονος πλέον πρώην άσος της Ίντερ και της Ρόμα, θεωρεί πως είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στο κορυφαίο επίπεδο.

Με δηλώσεις του στο «Sky Sport Italia» τόνισε πως θα τον ενδιέφερε πολύ η προοπτική επιστροφής του στο ιταλικό πρωτάθλημα.

«Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Ιταλία. Όταν έφυγα είπα στον εαυτό μου πως αυτό μπορεί να μην συνέβαινε ποτέ ξανά. Θα ήθελα να παίξω σε έναν σύλλογο που θα μου επιτρέπει να έχω τα μυαλά στο κεφάλι μου. Εξαρτάται από το περιβάλλον και το σύνολο», ήταν η παραδοχή του άλλοτε διεθνούς Βραζιλιάνου.

Επιπλέον υποστήριξε πως τα «άσχημα» χρόνια του ανήκουν στο παρελθόν, διαβεβαιώνοντας πως θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

«Θα δεχτώ συμβόλαια βασισμένα στις εμφανίσεις για να αποδείξω ότι έχω αλλάξει. Έχω κάνει πολλά λάθη αλλά δεν μπορώ να γυρίσω πίσω. Πρέπει απλώς να δείξω πως δεν θα επαναλάβω τα λάθη του παρελθόντος», ήταν η υποστήριξη του Αντριάνο.

Πηγή: Sport-fm.gr