Ίσως ακόμη και την επόμενη εβδομάδα να καταθέσει η ΑΕΚ τις μελέτες του γηπέδου στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν μπορεί να περιμένει για να μπει στο νέο γήπεδο. Και ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τους συνεργάτες του κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να μειωθεί ο χρόνος αναμονής.

Τα βήματα που γίνονται καθημερινά είναι πολύ μεγάλα. Πιθανώς ακόμη και την επόμενη εβδομάδα, αλλά σε κάθε περίπτωση σίγουρα μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου, θα έχουν κατατεθεί στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς οι φάκελοι με τις ολοκληρωμένες μελέτες για το γήπεδο της ΑΕΚ και τα παράπλευρα έργα.

Από το σημείο εκείνο κι έπειτα θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για να εκδοθούν οι προάδειες, που θα δίνουν στην «Ένωση» το δικαίωμα να βάλει μπουλντόζες στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Αυτό υπολογίζεται μετά το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου του 2014, ενώ στο μεσοδιάστημα θα έχει γίνει με διαγωνισμό η ανάθεση του έργου σε κατασκευάστρια εταιρεία.

Έδειξε δύο σχήματα

Ο Τραϊανός Δέλλας δοκίμασε χθες τόσο το 4-4-2 όσο και το 4-3-3 για το ματς της Κυριακής με τον Άγιο Νικόλαο. Ο Κορδέρο φαίνεται πως δεν προλαβαίνει να είναι στην αποστολή και τη θέση του στο κέντρο θα πάρει ο Ρόβας, με τον Τσιρίλο να παίρνει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας παίζοντας για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ. Σίγουροι είναι οι Βούρας (τερματοφύλακας), Αργυρίου (δεξί μπακ), Πεταυράκης (αριστερό μπακ), Σταθάκης, Τσιρίλο (στόπερ), Ρόβας, Γεωργέας, Γροντής και Ανάκογλου (κέντρο) και Μπρέσεβιτς (φορ). Στο 4-4-2 με ρόμβο δοκιμάστηκε ως αμυντικό χαφ ο Ρόβας με τον Γεωργέα αριστερά και τον Ανάκογλου δεξιά, ενώ ο Γροντής κινείτο πίσω από το δίδυμο Ντ’ Ακόλ και Μπρέσεβιτς. Στο 4-3-3 ο Ντ’ Ακόλ έμεινε στον πάγκο, με τον Ράμα αριστερό επιθετικό, τον Γροντή δεξιό και τον Μπρέσεβιτς σέντερ φορ.

Πηγή: sport-fm.gr