Λίγες ώρες απομένουν για να λήξει η μεταγραφική περίοδος των ελεύθερων ποδοσφαιριστών και μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Μάντλουγκ, στον ΠΑΟΚ στρέφονται σε άλλες λύσεις.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ «γκαζώνουν» τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιθυμεί να κάνει ακόμα μια προσθήκη προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του ειδικά στο κέντρο της άμυνας μετά το «ναυάγιο» της περίπτωσης Μάντλουγκ.

Ο Γερμανός ήρθε στη Θεσσαλονίκη, προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Χουμπ Στέφενς, μίλησε με τον Ολλανδό προπονητή που τον γνωρίζει από παλιά, πέρασε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις (ιατρικές κι εργομετρικές) κι αναχώρησε για την πατρίδα του (Γερμανία) χθες χωρίς να τα βρει με τον ΠΑΟΚ στο οικονομικό μέρος αφού ο «Δικέφαλος» του είχε προτείνει μονοετές συμβόλαιο με απολαβές 250.000 έως 300.000 ευρώ, όμως ο Γερμανός ζητούσε 400.000 ευρώ.

Πλέον, οι Θεσσαλονικείς στρέφονται σε άλλες λύσεις και μία από αυτές ακούει στο όνομα του Σωτήρη Κυργιάκου. Μάλιστα, τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει αναφέρουν πως έχει ήδη υπάρξει επαφή μεταξύ των δύο πλευρώ και ο ΠΑΟΚ έχει προτείνει στον «Sotis» μονοετές συμβόλαιο.

Πηγή: sport-fm.gr