Καλή ομάδα και οργανωμένη χαρακτήρισε ο Λέιτε Μαρσελίνιο τον Εργοτέλη ενόψει της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει τους Κρητικούς (31/8, 19:15).

Ο μέσος της ακριτικής ομάδας τόνισε πως φέτος έχουν ξεκινήσει μία νέα διαδρομή η οποία απαιτεί μεγάλη προσπάθεια. Όσον αφορά τον αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη, δήλωσε πως θέλει να κερδίσει ο καλύτερος, επισημαίνοντας πως πρέπει να παίξουν επιθετικά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Για μένα είναι πάντα δύσκολα στην αρχή και όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα στο πρωτάθλημα. Εμείς θα πρέπει να δείξουμε ότι θέλουμε τη νίκη γιατί παίζουμε στην έδρα μας και να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού.

Νομίζω ότι μπορούμε στην έδρα μας να πάρουμε τη νίκη ειδικά και με τη συμπαράσταση του κόσμου. Ο Εργοτέλης είναι μια πολύ καλή ομάδα, αρκετά οργανωμένη και ελπίζω να κερδίσει ο καλύτερος. Μακάρι να είναι όλοι παρόντες να μας βοηθήσουν. Πέρυσι ήταν άλλη η ιστορία και τώρα ξεκινάμε μια νέα διαδρομή αλλά θέλει μεγάλη προσπάθεια και εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Για μένα πρέπει να παίξουμε επιθετικά, εάν παίζουμε πίσω κλεισμένοι τότε θα είμαστε μακριά από το γκολ και τότε θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Θα δούμε τι θέλει ο προπονητής και ανάλογα θα παίξουμε».

Πηγή: sport-fm