Την πίστη ότι θα καταφέρουν να αποκτήσουν τον Σεμπού Γιαταμπαρέ έχουν στον Ολυμπιακό, στον οποίο περιμένουν την θετική απάντηση της Μπαστιά για να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα.

Η υπόθεση του διεθνούς μέσου από το Μάλι δεν είναι εύκολο, όμως στο Λιμάνι εκτιμούν ότι θα ολοκληρωθεί κανονικά η μεταγραφή.

Ο 24χρονος παίκτης έχει απαντήσει θετικά στον Πιέρ Ισά στο ενδεχόμενο να γίνει παίκτης των Πειραιωτών, αφού τον συναρπάζει η προοπτική να αγωνιστεί στο Champions League.

Μέχρι προχθές η διαφορά στις διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων ήταν κοντά στις 700.000 ευρώ. Οι Γάλλοι αξίωναν 2 εκατ. ευρώ, όμως μετά την πίεση που ασκεί ο παίκτης για να μείνει ελεύθερος, είναι αρκετά πιθανό να πέσουν σε ένα ποσό κοντά στο 1,3 που δίνουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας.

Ίσως η… δουλειά γίνει με περίπου 1,5 εκατ. ευρώ. Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση παίζει η παρουσία του Ισά, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση της Μπαστιά.

Πάντως, στον Ολυμπιακό έχουν εναλλακτικές λύσεις στην περίπτωση που «στραβώσει» η μεταγραφή του Γιαταμπαρέ, την οποία ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ θέλει να κλείσει πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τον Γκαετάν Μπονγκ που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Χοσέ Χολέμπας (εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Μπεσίκτας), ο Ισά έχει προχωρήσει ήδη τις επαφές του με τον παίκτη και την Βαλανσιέν.

Πριν από μερικές μέρες η «Equipe» έγραψε πως οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 1 εκατ. ευρώ στο γαλλικό σύλλογο, όμως αυτή απορρίφθηκε και συνεχίζουν τις επαφές, εκφράζοντας συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον Καμερουνέζο μπακ.

Η Βαλενσιέν προσπαθεί να αποκομίσει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος, γνωρίζοντας ότι σε έξι μήνες ο παίκτης θα μπορεί να υπογράψει σε σύλλογο της αρεσκείας του (το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι).

Πηγή: sport-fm.gr