Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσωσε την Πορτογαλία από την ήττα κόντρα στην Ολλανδία.

Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 σε φιλικό ματς προετοιμασίας που διεξήχθη στο στάδιο «Ντο Αλγκάβε», με τον άσο της Ρεάλ να ισοφαρίζει στο 87΄το γκολ του Στρούτμαν στο 17’, σε ματς που έδειξε την αγωνιστική κατάσταση των δυο «μεγαθηρίων, ενόψει της επανέναρξης των προκριματικών του Μουντιάλ της Βραζιλίας που επαναρχίζουν τον επόμενο μήνα.

Οι δύο προπονητές, Πάουλο Μπέντο και Λουίς Φαν Χάαλ, βρήκαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεσή τους και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο Λενς έδωσε την μπαλιά στον σκόρερ των «οράνιε» και ο Πέπε την μπαλιά στον 28χρονο σταρ, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τις εντυπώσεις.

Στο τέλος του ημιχρόνου μπήκε αλλαγή ο Πάουλο Μασάντο.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Μπέτο, Ζοάο Περέιρα, Πέπε, Νέτο (82’ Μπρούνο Αλβες), Κοεντράο (90’ Σίλβιο), Βελόζο, Ρούμπεν Αμορίμ (74΄Αντρέ Μάρτινς), Ρούμπεν Μίκαελ (45’ +1’ Μασάντο), Ντάνι (64’ Πίτζι), Πόστιγκα (64’ Νέλσον Ολιβέιρα), Ρονάλντο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Βορμ. Βερχάεγκ (48’ Φαν Ρίιν), Μπλιντ, Ντε Βρίι, Ιντι, Ρόμπεν, Φαν Ντα Φάαρτ (45’ Φαν Γίνκελ), Στρούτμαν, Φαν Πέρσι (58’ Χουντελάαρ), Λενς (82’ Σάκεν), Βιινάλντουμ

Πηγή: sport-fm.gr