Πολύ κοντά στην παραμονή του στον Παναθηναϊκό είναι ο Γιόνας Ματσιούλις. Τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία, που αναμένεται να επισημοποιηθεί σύντομα.

Συνεχίζουν την πετυχημένη τους συνεργασία Παναθηναϊκός και Γιόνας Ματσιούλις. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρξε νέα προσέγγιση και η συμφωνία είναι προ των πυλών με τις ανακοινώσεις να μην αργούν.

Ο 28χρονος άσος αρχικά φαινόταν να είναι εκτός πλάνων του «τριφυλλιού» και μάλιστα ο μάνατζέρ του είχε δηλώσει πως δεν έχει θέση στον νέο Παναθηναϊκό. Ωστόσο ο Λιθουανός φόργουορντ περίμενε, γιατί ήθελε πολύ να μείνει, ο Αργύρης Πεδουλάκης επιθυμούσε να τον κρατήσει και τελικά η συμφωνία επετεύχθη.

Υπάρχει «παράθυρο» για δύο ακόμη προσθήκες. Πιθανώς να αποκτηθεί ένας ξένος ψηλός και ικανός για παιχνίδι μέσα στη ρακέτα, ενώ ίσως γίνει επένδυση σε κάποιον ταλαντούχο Έλληνα. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αρέσει πολύ και παρότι υπάρχουν δυσκολίες (έχει συμβόλαιο με τον Άρη και ο μάνατζέρ του δεν έχει καλές σχέσεις με την ΚΑΕ από παλαιότερες υποθέσεις) το θέμα δεν έχει κλείσει. Οι «πράσινοι» μπορούν να καλύψουν τον Άρη με έμψυχα ανταλλάγματα ή ακόμη και να αφήσουν τον παίκτη για έναν χρόνο στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ψηθεί.

Πηγή: sport-fm.gr