Τον ζητούσαν πολλές ιταλικές ομάδες, με εκείνες της Ρώμης να μοιάζουν οι πιο… δραστήριες στη διεκδίκησή του. Τελικά είναι η Νάπολι εκείνη που, εκτός απροόπτου, αναμένεται να τον κάνει δικό της, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα «Tuttosport» απομένουν λεπτομέρειες για να επισημοποιηθεί ο… γάμος του Ζούλιο Σέζαρ με τους «παρτενοπέι».

Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο στην ΚΠΡ, αλλά ο υποβιβασμός της ομάδας στην Τσάμπιονσιπ του άνοιξε το δρόμο της επιστροφής στην Ιταλία. Οι προτάσεις που είχε στα χέρια του ήταν πολλές, με τελευταία εκείνη της Άρσεναλ. Όμως, οι προσωπικές ενέργειες του προέδρου της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, φαίνεται πως πείθουν τον Σέζαρ και τον φέρνουν πιο κοντά στον ιταλικό Νότο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ζούλιο Σέζαρ θα εισπράξει περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου. Η ΚΠΡ αναμένεται να εισπράξει αρχικά 500 χιλ. ευρώ, για μονοετή δανεισμό του παίκτη, αλλά με οψιόν αγοράς, στην οποία θα καθοριστεί το τελικό ποσό που θα απαιτηθεί για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Πηγή: sport-fm.gr