Το επαγγελματικό ταξίδι του Ζήση Βρύζα στο Ντουμπάι έχει βάλει «φωτιά» στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ. Η διοίκηση δεν διαψεύδει ούτε επιβεβαιώνει όμως τίποτα και για κανένα όνομα και αυτά κάνουν παρέλαση συνεχώς.

Το πρώτο όνομα που ακούστηκε και είναι ικανό για να κάνει το «μπαμ» είναι εκείνο του Ρικάρντο Κουαρέσμα. Ο Πορτογάλος θέλει να φύγει από την Αλ Αχλί, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να εντυπωσιάσει με μία του μεταγραφική κίνηση και όλο το «πακετάκι» δείχνει αρκετά καλό που μπορεί να βγει και αληθινό.

Στο Ντουμπάι όμως ξεκουράζεται και ο Ράφικ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού φαίνεται πως έχει μπει στο στόχαστρο του Ιβάν Σαββίδη και ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ φέρεται να του έχει κάνει πρόταση για τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ αλλά ο εκπρόσωπος του παίκτη-ο οποίος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη!- διαψεύδει τα πάντα. Αυτό που έχει διαρρεύσει είναι πως ο μάνατζερ, έχει και τα δικαιώματα του Ιμπραϊμ Σισοκό και όπως φαίνεται η περίπτωση του ξαναβγαίνει από το «ψυγείο».

Τέλος, οι Ουκρανοί είναι εκείνοι που επανέφεραν την περίπτωση του Ισπανού Λούκας, γράφοντας πως ο παίκτης της Καρπάτι έχει ήδη «κλείσει» στον ΠΑΟΚ.

Πηγή: sport-fm.gr