Είναι ένας από τους Γάλλους επιθετικούς που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τα τελευταία 15 χρόνια.

Ο Λουΐς Σαχά, μετά το πετυχημένο πέρασμά του από την Πρέμιερ Λιγκ με τις φανέλες των Νιούκαστλ, Φούλαμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έβερτον, Τότεναμ και Σάντερλαντ, αποφάσισε να αλλάξει περιβάλλον και αποδέχτηκε την πρόταση της Λάτσιο. Ο έμπειρος επιθετικός, όμως, δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην ομάδα της Ρώμης και, όπως ήταν φυσικό, έμεινε ελεύθερος.

Αυτό, ωστόσο, δεν δείχνει να αγχώνει τον 35χρονο ποδοσφαιριστή, αφού έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε στον ιταλικό Τύπο. «Μπορεί η χρονιά μου στη Λάτσιο να μην ήταν πετυχημένη, ωστόσο πολλές είναι οι ομάδες που έχουν έρθει σε επαφή με τον μάνατζέρ μου, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις.

Κάποιες από αυτές, μάλιστα, είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Συνεπώς, είμαι έτοιμος να μελετήσω με προσοχή κάθε πρόταση και να πάρω την απόφασή μου. Νιώθω δυνατός και έχω όρεξη να παίξω καλό ποδόσφαιρο για κάποια χρόνια ακόμα», τόνισε ο Σαχά.

Στη συνέχεια ο έμπειρος επιθετικός αποκάλυψε την ομάδα που βρίσκεται πιο κοντά στην απόκτησή του. «Από όσα έχω συζητήσει με τους ανθρώπους μου, θεωρώ πως η Νις βρίσκεται αρκετά κοντά.

Ακόμα δεν μπορώ να μιλώ για συμφωνία, αλλά πιστεύω πως σύντομα θα είμαι σε θέση να προχωρήσω σε ανακοινώσεις. Λίγη υπομονή ακόμα και θα γνωρίζουμε όλοι πού θα παίζω την επόμενη χρονιά», είπε χαρακτηριστικά ο Λουΐς Σαχά.

Αν επιβεβαιωθεί ο Σαχά, θα πρόκειται για μια… ιστορική επιστροφή του στην πατρίδα του, μετά από 13 χρόνια στο εξωτερικό.

Πηγή: sport-fm.gr