Μια μεταγραφή που ως τώρα θεωρείτο τελειωμένη για τον Παναθηναϊκό μπήκε σε περιπέτειες μετά την αξίωση του Αμβούργου να εισπράξει ένα ποσό για την αποδέσμευση του Μάρκους Μπεργκ. Η γερμανική ομάδα φέρεται να ζητεί 300-500 χιλιάδες ευρώ, ποσό που είναι αδύνατο να δώσουν οι «πράσινοι». Πάντως στο «τριφύλλι» δεν χάνουν την αισιοδοξία τους και πιστεύουν πως με σύμμαχο τον Σουηδό φορ, που έχει ήδη συμφωνήσει μαζί τους κι έχει ενημερωθεί από το Αμβούργο πως δεν υπολογίζεται, θα τον αποκτήσουν. Έστω κι αν χρειαστεί-τελικά-να περιμένουν λίγες μέρες ή να δώσουν ένα (μικρό) ποσό ως αποζημίωση στην ομάδα του.

Εναλλακτική ο Βεΐνοβιτς

Ο Μάρκο Βεΐνοβιτς αρέσει στον Παναθηναϊκό και αποτελεί εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν προχωρήσουν οι περιπτώσεις των Καραγκούνη (έχει τρεις προτάσεις και η Μέλμπουρν Βίκτορι είναι φαβορί) και Φάλκενμπουργκ (η Άλκμααρ ζητεί πολλά χρήματα) για τη μεσαία γραμμή. Το κασέ του 23χρονου Ολλανδού-με σερβικές ρίζες-χαφ είναι στις 300.000 ευρώ, αλλά μένει ελεύθερος από τη Χέρακλες.

Κερδίζει πόντους ο Γεωργίου
Ο Φώτης Γεωργίου φαίνεται πως επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Χριστόπουλου από τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, ο 28χρονος δεξιός χαφ αναμένεται να μην ανανεώσει με τους Ηπειρώτες. Οι «πράσινοι» είναι πιθανό να στραφούν στην απόκτησή του, δεδομένου ότι λόγω του προβλήματος τραυματισμού του Χάρη Μαυρία στους κοιλιακούς (πιθανώς να χειρουργηθεί) δεν υπάρχουν λύσεις για τη θέση του δεξιού χαφ.

«Κλείνει» με Μόρα και Κουτρουμπή
Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Κουτρουμπή για τρία χρόνια είναι οριστική και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπογράψει για τρία χρόνια. Πέραν του 22χρονου αμυντικού, μέχρι την Κυριακή αναμένονται ευχάριστα και για τον Βαγγέλη Μόρα που επί της ουσίας έχει συμφωνήσει και θα πάρει την ελευθέρας του από τη Βερόνα. Οι δυο τους, μαζί με τους Τριανταφυλλόπουλο και Σεϊταρίδη (ο τελευταίος θα ανανεώσει), αλλά και τον νεαρό Ρισβάνη που θα προωθηθεί από τους Νέους θα αποτελούν τα αποκλειστικά… ελληνικά μετόπισθεν της ομάδας, μιας και αποχωρούν οι Μπουμσόνγκ, Πίντο και Βελάσκες.

Πηγή: sport-fm.gr