Έκρυθμη είναι η κατάσταση στον Ηρακλή με τον πρόεδρο του, Γιάννη Τάκη να χαρακτηρίζει την ομάδα «ωρολογιακή βόμβα». Ο ισχυρός άνδρας του «γηραιού» μιλάει για τα προβλήματα του συλλόγου.

Ακολουθούν τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Άποψη»

– Ένα πρώτο σχόλιο για την μέχρι τώρα που έχετε καταβάλει με τους συνεργάτες σας.
«Η ομάδα μας βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή. Αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Έπρεπε κάποιοι να βγούνε μπροστά και να αναλάβουν μια προσπάθεια ώστε να λυθούν κάποια προβλήματα. Ο αγώνας δεν τελειώνει. Υπάρχουν πολλά και καθημερινά προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, ώστε να κρατηθεί όρθια η ομάδα. Ο Ηρακλής θυμίζει ωρολογιακή βόμβα».

– Πάντως βοηθάει το σχετικά καλό ξεκίνημα του Ηρακλή στο πρωτάθλημα…
«Είναι σημαντικό, πλην των λειτουργικών θεμάτων, η ομάδα να πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα. Πράγματι κάναμε ένα καλό ξεκίνημα, αλλά η προσπάθεια θα πρέπει να είναι συνεχής και μεγάλη, η οποία μάλιστα θα σταματήσει τον Μάιο».

– Ποιο πιστεύετε ότι μπορεί να είναι το μέλλον του Ηρακλή, ειδικότερα σε ότι αφορά στο οικονομικό επίπεδο;
«Εκτιμούμε ότι θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε στις τρέχουσες υποχρεώσεις, αλλά και σε θέματα οικονομικής και νομικής φύσεως του παρελθόντος. Όσο πιο γρήγορα το καταφέρομε, τόσο καλύτερα για την ομάδα».

– Μπορείτε να μου οριοθετήσετε τους στόχους της ομάδας στη φετινή περίοδο;
«Η ομάδα χρειάζεται υπομονή και στήριξη από τους φιλάθλους. Ο Ηρακλής θα πρέπει να γίνει πιο θελκτικός σαν προϊόν».

– Σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει γίνει πάρα πολύς λόγος για την διαιτησία. Το δικό σας σχόλιο ποιο είναι;
«Δεν ασχολούμαστε με την διαιτησία. Το ποδόσφαιρο είναι κομμάτι της κοινωνίας μας. Η κοινωνία μας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, άρα είναι λογικό προβλήματα να αντιμετωπίζει και το ποδόσφαιρο».

Πηγή: gazzetta.gr