Ένα νέο «όπλο» θα παρουσιάσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην αρμόδια επιτροπή προκειμένου να εξασφαλίσει σε δεύτερο βαθμό αδειοδότηση ανατρέποντας την πρώτη απόφαση που ήταν αρνητική.

Σύμφωνα με τη SportDay, στο νέο φάκελο θα υπάρχει επιπλέον όχι μόνο η συμφωνία για παραχώρηση των εγκαταστάσεων της Παιανίας για άλλον ένα χρόνο από τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, αλλά και χορηγία από τον ΣΚΑΪ, που θα ανεβάσει τα εγγυημένα έσοδα της ομάδας κατά 4-6 εκατ. ευρώ. Πρόκειται ουσιαστικά για χρήματα του Γιάννη Αλαφούζου, που είναι ιδιοκτήτης του σταθμού.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ εμφανίζεται βέβαιος πως με αυτά τα νέα στοιχεία ο Παναθηναϊκός θα εξασφαλίσει αδειοδότηση και περιμένει μέχρι το τέλος της εβδομάδας την απόφαση, ελπίζοντας ακόμη και για συμμετοχή στην Ευρώπη εφόσον δεν ανατραπεί η απόφαση για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ήδη, ούτως ή άλλως, ο σχεδιασμός της ομάδας και οι μεταγραφικές κινήσεις γίνονται με γνώμονα την εξασφάλιση αδειοδότησης κι όχι τον περιορισμό μεταγραφών.

Την άλλη εβδομάδα τα διαρκείας

Την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσουν τα διαρκείας του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν. Στη διάθεση του κοινού θα τεθούν περίπου 12.000 κάρτες και η διοίκηση της ΠΑΕ ευελπιστεί ότι από τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία θα μπορέσει να ολοκληρώσει τα έργα στο γήπεδο της Λεωφόρου, αλλά και να καλύψει ανάγκες της ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr