Μία από τις αγορές που είχε ακουστεί ότι εξετάζει ο Ολυμπιακός για ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως να ενισχύσουν το υπάρχουν ρόστερ εν όψει της επόμενης σεζόν είναι εκείνη της Ιταλίας, με τον Χουάνχο Λορένθο να κοιτάζει κάποιες περιπτώσεις από την Ουντινέζε.

Η SportDay, όμως, αναφέρει πως από αυτή την αναζήτηση προέκυψαν κάποιες επαφές με τη Γρανάδα.

Είναι γνωστές, άλλωστε, η σχέση της ιταλικής ομάδας με τους Ισπανούς, στους οποίους παραχωρούν αρκετούς παίκτες τους, με τη μορφή δανεισμού.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας υποστηρίζει ότι ο τεχνικός σύμβουλος του τμήματος σκάουτινγκ των Πειραιωτών ψάχνεται στον συγκεκριμένο σύλλογο και ότι ήδη έχει έρθει σε επαφή για παίκτες, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάποιο όνομα.

Στη Γρανάδα υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις: από τον γκολκίπερ Τόνιο, μέχρι τον Νολίτο που είναι δανεικός από την Μπενφίκα.

Την ίδια ώρα, από την ισπανική ομάδα θα φύγουν αρκετοί παίκτες το καλοκαίρι και δανεικοί από την Ουντινέζε είναι ο Ιταλός Φλόρες, ο Ρουμάνος Τόρζε, ενώ στη Γρανάδα παίζει δανεικός από τη Μάλαγα ο Μπουονανότε και υπάρχει και ο επιθετικός Χέιχο, ο οποίος είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό επί Βαλβέρδε που είναι δανεικός στη Γουότφορντ.

Πηγή: sport  fm