Ελάχιστες πιθανότητες να έρθει στην Ελλάδα και να κλείσει την σεζόν αγωνιζόμενος στην Α1 άφησε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο σέντερ της Σπαρτάκ Μόσχας πρόσθεσε ότι οι πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό του Φάιναλ – Φορ είναι μοιρασμένες ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Λουκά Μαυροκεφαλίδη

-για την πορεία της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης
«Είχαμε μεγαλύτερους στόχους από πέρσι αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε μικρό ρόστερ και μας πήραν και τον καλύτερο παίκτη μας. Ήταν μεγάλη απώλεια για εμάς».

-για παρουσία του στην Ρωσία:
«Νομίζω ότι ήταν καλή η παρουσία μου στην Ρωσία. Είχα έναν προπονητή πολύ καλό. Είναι από τους ανερχόμενους προπονητές, ο Γιουρι Ζντοβτς. Ήταν μια αλλαγή που μου έκανε καλό».

-για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα:
«Είναι μικρές οι πιθανότητες. Είμαι πολύ κουρασμένος. Είναι και οι τεράστιες αποστάσεις και νομίζω ότι θα σκεφτώ να ξεκουραστώ. Και δεν υπάρχει και κάτι από τις δύο ομάδες.
Το καλοκαίρι όλα είναι ανοιχτά. Αν μπορέσω να προσπαθήσω να είμαι στο εξωτερικό. 50-50 οι πιθανότητες».

-για το φάιναλ-φορ και τον ημιτελικό του Ολυμπιακού:
«Βέβαια και μπορεί. Έγινε πέρσι που ήταν μεγαλύτερο θαύμα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός βγάζει πολύ ενέργεια στο παρκέ. Υπερτερεί εκεί. Υπάρχουν και παίκτες κλειδιά που θα καθορίσουν το ματς. Και η ΤΣΣΚΑ έχει αλλά ο Ολυμπιακός είναι ένα κλικ παραπάνω».