Τις προηγούμενες μέρες φαινόταν πως η καριέρα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου θα συνεχιζόταν στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία ήταν έτοιμη να προσφέρει περίπου 9 εκατ. ευρώ στη Βέρντερ Βρέμης, προκειμένου να αποκτήσει τον Έλληνα αμυντικό. Δημοσιεύματα, όμως, του γερμανικού Τύπου, κάνουν λόγο για… εμπλοκή της υπόθεσης αυτής, λόγω «σφήνας» της Νάπολι.

Συγκεκριμένα η «Bild» αναφέρει πως οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας εξετάζουν την περίπτωση του Παπασταθόπουλου, προκειμένου να ενισχύσουν την αμυντική γραμμή της ομάδας τους. Η σίγουρη αποχώρηση του Ούγκο Καμπανιάρο το ερχόμενο καλοκαίρι υποχρεώνει τους «παρτενοπέι» να αναζητήσουν μια σίγουρη λύση και ο Σωκράτης μοιάζει να είναι η ιδανική περίπτωση.

Ο Παπασταθόπουλος έχει εμπειρία από το Καμπιονάτο, μετά τη θητεία του στη Τζένοα και τη Μίλαν και το κόστος της μεταγραφής του δεν είναι απαγορευτικό. Το γεγονός πως η Λεβερκούζεν φαίνεται να βρίσκεται πιο κοντά στον Έλληνα, μπορεί να ξεπεραστεί με μια καλύτερη πρόταση προς τη Βέρντερ. Μια πρόταση που μπορεί να ξεπεράσει τα 10 εκατ. ευρώ.

Μένει να δούμε την αντίδραση, τόσο της διοίκησης της Βέρντερ Βρέμης, όσο και αυτή του Σωκράτη.

Πηγή: sport-fm.gr