Το συμβόλαιό του εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και όλα έδειχναν πως οι μέρες του στην Τσέλσι ήταν… μετρημένες. Ο Φρανκ Λάμπαρντ, ένας εκ των ηγετών της ομάδας, βρισκόταν πολύ κοντά στην αποχώρησή του από το Στάνφορντ Μπριτζ, αφού η διοίκηση των «μπλε» δεν είχε κάνει καμία κίνηση προς την επέκτασή της συνεργασίας της με τον διεθνή μέσο. Τα δεδομένα, όμως, φαίνεται πως αλλάζουν, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα «Independent», το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Λάμπαρντ στην Τσέλσι είναι, πλέον, αρκετά μεγάλο.

Οι πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας κάνουν λόγο για αλλαγή στάσης της διοίκησης της Τσέλσι, η οποία οφείλεται στις απαιτήσεις του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει εκ νέου την καθοδήγηση της λονδρέζικης ομάδας, φέρεται να έχει ζητήσει την παραμονή του έμπειρου μέσου, τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν, προκειμένου να τον βοηθήσει στο νέο του ξεκίνημα.

Από το δημοσίευμα γίνεται σαφές πως η συμφωνία ανάμεσα στον Μουρίνιο και τη διοίκηση της Τσέλσι είναι δεδομένη και πως, ήδη, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Μιας χρονιάς που, πιθανότατα, θα βρει τον Φρανκ Λάμπαρντ στο Στάνφορντ Μπριτζ, αντίθετα με τις μέχρι σήμερα προβλέψεις.

Πηγή: sport-fm.gr