Πριν λίγες μέρες ο Κάρλος Τέβες εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, αφού οι καταστάσεις στην ομάδα έχουν αλλάξει σε σχέση με πέρσι και εκείνος αισθάνεται όμορφα στην Αγγλία. Με αφορμή τις δηλώσεις αυτές, ο Αργεντινός ρωτήθηκε από δημοσιογράφο τηλεοπτικής εκπομπής της πατρίδας του σχετικά με το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς και έδειξε πως αυτό αποτελεί όνειρό του.

«Θέλω πάρα πολύ να φορέσω τη φανέλα της Μπόκα. Είναι το όνειρό μου αυτό. Αλλά είναι δύσκολο να γίνει στην παρούσα φάση. Σκεφτείτε πως πέρσι, όταν δεν αγωνιζόμουν, η Μάντσεστερ Σίτι με παραχωρούσε στην Μίλαν έναντι του ποσού των 20 εκατ. ευρώ. Φανταστείτε πόσο θα με κοστολογούν τώρα που παίζω κανονικά. Για αυτό θεωρώ πως δεν πρόκειται να επιστρέψω σύντομα στην Μπόκα Τζούνιορς», τόνισε ο Τέβες.

Στη συνέχεια, όμως, αποκάλυψε πως όταν συμπληρώσει το 33ο έτος της ηλικίας του, θα φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. «Μόλις φτάσω στα 33 μου, θα επιστρέψω στην Μπόκα. Αυτός είναι ο στόχος μου και είμαι βέβαιος πως θα τον πραγματοποιήσω, εκπληρώνοντας και την επιθυμία της κόρης μου, η οποία μου ζητά συνεχώς να μεταγραφώ στη Μπόκα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κάρλος Τέβες.

Αν επαληθευτεί ο Τέβες, η επιστροφή του στην ομάδα στην οποία ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τοποθετείται σε τέσσερα χρόνια. Ας κάνουν υπομονή οι οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς, ο καιρός περνάει γρήγορα.

Πηγή: sport-fm.gr