Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να είναι μια από τις πλουσιότερες ομάδες της Ευρώπης, πολλά δημοσιεύματα, ωστόσο, αντί να αναφέρονται στους παίκτες που ενδέχεται να αποκτήσει, κάνουν αναφορά σε αυτούς που είναι υποψήφιοι να φύγουν. Για να ξεκαθαρίσει κάπως την κατάσταση, ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Λεονάρντο, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και… προέβλεψε το μέλλον κάποιων παικτών.

«Ακούγεται πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Μάρκο Βεράτι θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι. Ο Σουηδός είναι ευτυχισμένος στο Παρίσι και νιώθει πως αποτελεί μέρος ενός σημαντικού πρότζεκτ. Θα παραμείνει στην ομάδα και μαζί θα διεκδικήσουμε το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ιταλός βρέθηκε στην κατάλληλη ομάδα την κατάλληλη στιγμή. Ακόμα κι αν νιώθει νοσταλγία για την πατρίδα του, αισθάνομαι πως δεν θα ζητήσει να αποχωρήσει. Ξέρει πως τον εκτιμούμε πολύ και αυτό θα παίξει το ρόλο του. Συνεπώς κανείς από αυτούς που ακούγονται δεν πρόκειται να φύγει από το Παρίσι», σημείωσε ο Βραζιλιάνος παράγοντας.

Αυτός που μοιάζει να βρίσκεται πιο… μακριά από όλους είναι ο Κάρλο Αντσελότι. Ο Λεονάρντο διαψεύδει πως το καλοκαίρι η Παρί Σεν Ζερμέν θα προβεί σε αλλαγή προπονητή. «Ο Κάρλο είναι σημαντικός για τον σύλλογο.

Είναι ο κατάλληλος προπονητής για μια ομάδα σαν τη δική μας. Της έχει δώσει αγωνιστική ταυτότητα και είναι αυτός που την εξελίσσει κάθε μέρα. Θα μείνει και αυτός στην ομάδα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ασφαλώς», τόνισε
ο Λεονάρντο, ο οποίος δείχνει σίγουρος πως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν πρόκειται να αλλάξει πολύ αυτό το καλοκαίρι.

Πηγή: sport-fm.gr