Μετακόμισε στην Αγγλία μετά από επτά και πλέον χρόνια παρουσίας στην Ίντερ. Στόχος του ήταν να βοηθήσει την ΚΠΡ στην προσπάθειά της να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Τα πράγματα, ωστόσο, δεν πηγαίνουν όπως ονειρευόταν ο Ζούλιο Σέζαρ και η ομάδα του βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Ο πιθανός υποβιβασμός της στην Τσάμπιονσιπ έχει «πυροδοτήσει» φήμες που τον θέλουν να φεύγει από την Αγγλία το ερχόμενο καλοκαίρι και να επιστρέφει στην Ιταλία.

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, ο Βραζιλιάνος μίλησε στο «Sky» και διέψευσε πως βρίσκεται σε επαφή με ομάδες της Ιταλίας.

«Βρίσκομαι στην ΚΠΡ και προσπαθώ για το καλύτερο. Το συμβόλαιο που υπέγραψα είναι διάρκειας 4 ετών, κάτι που σημαίνει πως και να ήθελα, δεν μπορούσα να μιλήσω με καμία ομάδα. Συνεπώς, όσα έχουν γραφτεί για εμένα και τη Μίλαν, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Γνωρίζω προσωπικά τον Αντριάνο Γκαλιάνι, αυτό δεν το αρνούμαι, αλλά ποτέ δεν μίλησα μαζί του για το ενδεχόμενο να μεταγραφώ στη Μίλαν», ξεκαθάρισε ο Ζούλιο Σέζαρ.

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως το μέλλον του στην ΚΠΡ είναι εξασφαλισμένο. «Σας είπα, έχω συμβόλαιο με την ομάδα. Αυτό, όμως, που θα συμβεί στο μέλλον, δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω. Μπορεί να θελήσει να με παραχωρήσει, μπορεί να αποφασίσω πως πρέπει να φύγω. Όλα είναι πιθανά. Αυτό που ξέρω είναι πως στη ζωή του ποδοσφαιριστή, δεν υπάρχει η λέξη “ποτέ” και όλα μπορούν να αλλάξουν από τη μία μέρα στην άλλη», τόνισε ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας.

Αυτή τη ρευστή κατάσταση την έχει βιώσει και ο ίδιος πρόσφατα. «Μετά από τόσα χρόνια στην Ίντερ και 14 τίτλους, δεν περίμενα να φύγω με αυτόν τον τρόπο. Αυτό δεν σημαίνει πως έχω ξεχάσει τους οπαδούς, το σύλλογο και τον πρόεδρο. Δεν θα μπορούσα, μετά από όσα έζησα εκεί», υπογράμμισε ο Ζούλιο Σέζαρ.

Πηγή: sport-fm.gr