Την προσοχή των συμπαικτών του στην Παρί Σεν Ζερμέν στην προσεχή αναμέτρηση με την Ρεν για το πρωτάθλημα και όχι στον επαναληπτικό με την Μπαρτσελόνα για το Champions League επέστησε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Άγγλος χαφ των Πρωτεουσιάνων τόνισε ότι το δεύτερο ματς με τους Καταλανούς μπορεί να περιμένει, αφού προέχει ο αγώνας για το Σαμπιονά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στον γαλλικό Τύπο

Για τον προηγούμενο αγώνα με την Μπαρτσελόνα και τον επαναληπτικό στο «Καμπ Νου»:

«Δε νομίζω πως είχαμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στη Μπαρτσελόνα, καθώς μπορούσαμε να νικήσουμε, καθώς παίζαμε εντός έδρας. Οπωσδήποτε, όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ απέναντι σε μια ομάδα, όπως η Μπαρτσελόνα, πάντα είναι δύσκολα τα πράγματα. Όμως δεν ήταν κακό αποτέλεσμα.

Τώρα ξέρουμε πως πρέπει να σκοράρουμε και να κερδίσουμε. Πιστεύω πως μπορούμε να προκριθούμε. Έχουμε παίκτες με ποιότητα και το δείξαμε στο πρώτο ματς. Έχουμε χαρακτήρα και όταν παίζεις κόντρα σε μια ομάδα σαν τη Μπαρτσελόνα, κάθε λεπτό είναι μια μάχη. Πάντα είναι δύσκολο να παίζει κόντρα σε τέτοιες ομάδες».

Για την προσεχή αναμέτρηση απέναντι στη Ρεν:

«Πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στον αγώνα με τη Ρεν. Είναι η επόμενη μεγάλη δοκιμασία που έχουμε. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, όπως κάναμε στον αγώνα με τη Μονπελιέ. Μετά από αυτό το ματς, θα σκεφτούμε και πάλι το Champions League. Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι δύσκολη διοργάνωση και για αυτό ήθελα να παίξω για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Κάθε φορά που στην καριέρα μου αντιμετώπισα γαλλικές ομάδες, ήταν αρκετά ανταγωνιστικές. Είναι πρόκληση για εμένα να παίξω σε αυτό το πρωτάθλημα. Θέλω να βοηθήσω, όπως και οι συμπαίκτες μου, την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να πετύχει και τους υπόλοιπους στόχους της. Είμαι περήφανος που ανήκω σε μια ομάδα, στην οποία φτιάχνω και εγώ το μέλλον της».

Πηγή: sport-fm