Στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ θα βρίσκονται οι Ραφίκ Τζεμπούρ και Νίκος Λυμπερόπουλος κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ η «Ένωση» θέλει το πρώτο της «διπλό» στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Τελικά την προσπάθεια της «Ένωσης» θα ενισχύσουν από την αρχή οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Ραφίκ Τζεμπούρ, αφού ο πρώτος κρίνεται αναγκαίο να συνεχίσει το… σερί του στην βασική ενδεκάδα, ενώ ο Αλγερινός ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε μεσοβδόμαδα.

Παράλληλα, οι Γρηγόρης Μάκος και Σάββας Γκέντσογλου θα πάρουν τη θέση των τραυματιών, Παντελή Καφέ και Μπάπα Μπούπα Ντιόπ, ενώ τη θέση του κάτω από τα δοκάρια θα διατηρήσει πιθανότατα ο Αραμπατζής και το ίδιο θα συμβεί με τον Μανωλά στο κέντρο της άμυνας.
Δίπλα στον Μανωλά θα ο Δέλλας, ενώ στο δεξί άκρο θα επανέλθει ο Γιάχιτς, αντί του Πατσατζόγλου. Η κλασική τριάδα των Σκόκο-Λυμπερόπουλου-Μπερνς αναμένεται να διατηρηθεί μπροστά από τα χαφ, ενώ ο Τζεμπούρ θα βρίσκεται ξανά στην κορυφή της επίθεσης.

Η ΑΕΚ στον Βόλο δεν θα είναι μόνη, καθώς 4.000 «Ενωσίτες» αναμένεται να βρίσκονται στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους για το «διπλό».

Παρούσα στον Βόλο όμως είναι ήδη και η διοίκηση, με τους Αδαμίδη, Γκρέταρσον και Κασνακίδη να βρίσκονται από το Σάββατο στο πλευρό των παικτών και του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Πηγή: gazzetta.gr