Την πρόθεσή του να σταματήσει την καριέρα του στην Νιούελς Ολντ Μπόις, δηλαδή, εκεί που την άρχισε έκανε γνωστή ο Λιονέλ Μέσι.

Φυσικά και η είδηση της απόφασης του Αργεντινού να μην σταματήσει να αγωνίζεται φορώντας την φανέλα της Μπαρτσελόνα έχει αρχίσει να κάνει το γύρο του κόσμου.

«Δεν ξέρω πότε, αλλά θα επιστρέψω γιατί είναι αυτό που θέλω», τόνισε ο άσος της «Μπάρτσα» σε συνέντευξή του στο ESPN. «Ειλικρινά αυτή την στιγμή που μιλάω δεν έχω στο μυαλό μου πότε θα σταματήσω», πρόσθεσε.

Ο Μέσι υπέγραψε συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα πριν από περίπου έναν μήνα, το οποίο έχει ισχύ μέχρι και το 2018, δηλαδή όταν και να είναι 31 ετών.

Τα πρώτα του βήματα σαν ποδοσφαιριστής, σε πολύ μικρή ηλικία, τα έκανε στη Ροζάριο. Στη συνέχεια μεταπήδησε στη Νιούελς, με τα χρώματα της οποίας άρχισε να παίζει στα πρωταθλήματα των μικρών κατηγοριών.

Σε αυτά τα παιχνίδια τον είδαν οι υπεύθυνοι της Μπαρτσελόνα και σε ηλικία, μόλις 13 ετών, εγκαταστάθηκε στην Ισπανία και άρχισε να δουλεύει στις ακαδημίες της καταλανικής ομάδας. Στα 16 του χρόνια έδωσε το πρώτο του παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

«Ποτέ δεν έπαιξα σε αυτή», τόνισε ο Μέσι όταν του ζητήθηκε για τη συνέντευξή του ESPN να εξηγήσει την απόφασή του να είναι η φανέλα της Νιούελς, αυτή της τελευταίας του ομάδας.

Στη συνέντευξη αυτή ο Μέσι αναφέρθηκε και στον μεγάλο του αντίπαλο τον Κριστιάνο Ρονάλντο. «Εάν δεν είναι ο καλύτερος είναι σίγουρα ανάμεσά στους καλύτερους», τόνισε.

Πηγή: sport-fm.gr