Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, αντιμετωπίζει απόψε (21:00, Novasports 2) την Μπασκόνια και θέλει να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό του σερί και φυσικά να αφιερώσει τη νίκη του στον Θανάση Γιαννακόπουλο. Άλλωστε, όλα τα άλλα μπαίνουν στην άκρη και η επικράτηση έχει έναν πολύ πιο σημαντικό στόχο.

Το «τριφύλλι» υποδέχεται την Μπασκόνια για την 27η αγωνιστική της Euroleague και θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί του, αλλά και για να μην χάσει την επαφή του με τις θέσεις των playoffs. Ο Ρικ Πιτίνο και οι παίκτες του γνωρίζουν καλά τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά παράλληλα μετά και την τεράστια νίκη επί της ΤΣΣΚΑ η ψυχολογία είναι στα ύψη και η πίστη για το θετικό αποτέλεσμα είναι πιο μεγάλη από ποτέ.

Από την πλευρά της, η ισπανική ομάδα, τρέχει και εκείνη ένα σερί τριών νικών και φαντάζει πολύ σκληρή για να… πεθάνει, αν και έχει αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Έπειτα από τους Σενγκέλια, Γκρέιντζερ και Τζάνινγκ, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Γκαρίνο, ο οποίος μετρά 4,8 πόντους και 1,5 ριμπάουντ στα 12:23 που μένει στο παρκέ, σε 13 συμμετοχές στην τρέχουσα Euroleague.

Πηγή: gazzetta.gr