Ομαδικό πνεύμα; Επίδειξη αλτρουισμού; Όπως και να το πει κανείς είναι απλά εντυπωσιακές οι δηλώσεις του Αντριάνο ότι στόχος της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση με την Μπενφίκα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ είναι η νίκη, αλλά και να σπάσει το ρεκόρ του Μίλερ ο Μέσι.

Ο βραζιλιάνος αριστερός μπακ χαρακτήρισε «φαινόμενο» τον συμπαίκτη του, ενώ τόνισε ότι όλα αυτά που έχει πετύχει ο Αργεντινός είναι έμπνευση για όλους.

«Θα είμαστε μαζί του και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα ώστε να τον βοηθήσουμε να πετύχει τον στόχο του και να κάνει νέο ρεκόρ. Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά και να βοηθήσουμε τον Μέσι. Αυτός είναι ο στόχος μας. Κάθε χρόνο προσπαθεί να γίνεται καλύτερος και έχει πετύχει πάρα πολλά πράγματα μέχρι στιγμής στην καριέρα του. Αυτό αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους μας και θέλουμε να τον βοηθάμε και να γινόμαστε και εμείς καλύτεροι. Είναι ένας παίκτης φαινόμενο», είπε χαρακτηριστικά ο Αντριάνο.

Αναφορικά με την αμυντική λειτουργία της ομάδας φέτος, σχολίασε: «Θα μπορούσαμε να την συγκρίνουμε με την εποχή Γκουρντιόλα. Είμαστε πάρα πολύ καλοί στην άμυνα και έχουμε καλά ποσοστά. Ωστόσο, πιστεύω ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Δίνουμε τα πάντα σε κάθε αγώνα».

Πηγή: Sport-fm.gr