Γεμάτη από ανατροπές ήταν η πρώτη μέρα της τρίτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League. Εξίσου, όμως, σπουδαίο προβλέπεται το… δεύτερο μέρος του προγράμματος της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Για την πρωτιά στον όμιλο τους θα παλέψουν η Πόρτο (απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου), η Άρσεναλ (κόντρα στην Σάλκε) και η Μάλαγα (που αντιμετωπίζει τη Μίλαν). Τις βάσεις για τους «16» βάζει απόψε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Ντόρτμουντ.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της φάσης του Champions League της Τετάρτης

1ος όμιλος: Ευκαιρία να «καθαρίσει»
Τη δυνατότητα να πιστοποιήσει την υπεροχή της στον πρώτο όμιλο του Champions League έχει η Πόρτο υποδεχόμενη για την τρίτη αγωνιστική τη Ντιναμό Κιέβου το βράδυ της Τετάρτης.

2ος όμιλος: Ντέρμπι κορυφής στο Λονδίνο
Άρσεναλ και Σάλκε εκκίνησαν ως φαβορί του δευτέρου ομίλου του Champions League και μέχρι τώρα οδηγούν την κούρσα. Οι δύο διαδοχικές αναμετρήσεις τους, αρχής γενομένης από αυτή της Τετάρτης στο «Emirates» θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό ποια από τις δύο θα πάρει προβάδισμα για την πρωτιά και ποια ενδεχομένως να κινδυνεύσει ακόμη και να μείνει εκτός των «16».

3ος όμιλος: Πού θα σταματήσει η Μάλαγα;

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Μάλαγα στην παρθενική της συμμετοχή στο Champions League τίθεται σε… κίνδυνο, καθώς για την τρίτη αγωνιστικού του τρίτου ομίλου αναμετράται με τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο».

4ος όμιλος: Θα βάλει φρένο στη Ρεάλ;
Mετά το σχηματισμό του 4ου ομίλου στην κλήρωση του Αυγούστου, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι φάνταζαν τα ακλόνητα φαβορί για την πρόκριση. Ύστερα από τις δύο πρώτες αγωνιστικές, όμως, η Μπορούσια Ντόρτμουντ δείχνει ικανή για την έκπληξη και καλείται να το αποδείξει υποδεχόμενη τους «μερένχες», που απολαμβάνουν τη θέα του ομίλου από την κορυφή, έχοντας το απόλυτο στις νίκες μέχρι στιγμής.

Πηγή: sport-fm.gr