Σε αρκετές αλλαγές, αναγκαστικές και μη, ετοιμάζεται να προχωρήσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για τον προσεχή αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λάτσιο για το Europa League. Ο Πορτογάλος προπονητής εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει από την αρχή έναν (ή και τους δύο) εκ των Μαυρία και Χουχούμη.

Σίγουρα εκτός πλάνων του είναι και πάλι οι τραυματίες Βύντρα και Τριανταφυλλόπουλος, όπως και ο… μόνιμος Σο, ενώ σήμερα θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των Κουίνσι και Βιτόλο. Ο μεν Γκανέζος μεσοεπιθετικός έχει ενοχλήσεις στον δεξιό αστράγαλο, ο δε Ισπανός μεσοαμυντικός ένα αιμάτωμα στον δεξί πρόσθιο κνημιαίο.

Αυτά του φταίνε
«Ο Παναθηναϊκός είναι νέα ομάδα. Έφυγαν σημαντικοί παίκτες, υπάρχουν τραυματισμοί, τα οικονομικά προβλήματα έχουν επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές και χρειάζεται χρόνος για να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο». Αυτή τη σειρά από εξηγήσεις έδωσε χθες ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Γιάννη Αλαφούζο για την εικόνα της ομάδας και το αρνητικό αποτέλεσμα με τον Άρη. Πάντως παραδέχτηκε πως κάποιοι παίκτες δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος με τη σειρά του εξακολουθεί να εκτιμά πως το πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν είναι ο προπονητής και επιρρίπτει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την εικόνα της ομάδας στους παίκτες, ισχυριζόμενος πως δεν αποδίδουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Το τζάμπα… τέλειωσε
Την απόφαση να σταματήσει να μοιράζει αφειδώς προσκλήσεις για τους αγώνες της ομάδας μετά το παιχνίδι με τη Λάτσιο πήρε η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Περίπου 1.800 κυκλοφορούσαν μέχρι τώρα στα εντός έδρας ματς, αλλά πλέον θα δίνονται ελάχιστες. Είναι ένας ακόμη τρόπος για επιπλέον έσοδα, αφού τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά και κάθε ευρώ μετρά.

Πηγή: sport-fm.gr