Με ενδεκάδα η οποία κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί και πειραματική θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την Τότεναμ για το Europa League. Οι αρκετές απουσίες οδηγούν τον Φερέιρα σε σχήμα 4-3-3 και πολλές εκπλήξεις. Διαβάστε σε ποια πρόσωπα κατέληξε ο Πορτογάλος προπονητής.

Εκτός ενδεκάδας μένει ο Σισοκό, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ενώ ο Βελάσκες δεν βρίσκεται καν στην 18άδα του ματς.

Τελικά, παρτενέρ του Πίντο στο κέντρο της άμυνας θα βρεθεί ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος που απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο θα κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τη δεξιά πτέρυγα θα καλύψει ο Σεϊταρίδης, με τον Λουκά Βύντρα να οδηγείται μετά από πάρα πολύ καιρό στην αριστερή πτέρυγα.

Φυσικά, για τη θέση του τερματοφύλακα δεν γίνεται λόγος. Εκεί υπάρχει ο Ορέστης Καρνέζης, ο οποίος όχι μόνο είναι από τους λίγους που έχουν διασωθεί από το φετινό ναυάγιο του Παναθηναϊκού, αλλά παράλληλα συνεχίζει να χαίρει εκτίμησης από τους οπαδούς της ομάδας.

Η τριάδα των χαφ θα αποτελείται από τους Βιτόλο, Ζέκα και Μαρίνο, που θα έχουν διπλό ρόλο, αφού καλούνται από τη μία να λειτουργήσουν ως κυματοθραύστες των επιθέσων των Άγγλων και από την άλλη, να περάσουν την μπάλα μπροστά, εκεί όπου οι Χριστοδουλόπουλος και Κουΐνσι στα άκρα αλλά και ο Τοτσέ στην κορυφή της επίθεσης θα έχουν το δυσκολότερο -όπως δείχνουν οι αριθμοί- εγχείρημα για το φετινό Παναθηναϊκό. Να στείλουν δηλαδή, την μπάλα στο πλεχτό.

Πηγή: Sport-fm.gr