Ενθουσιασμένος στην προοπτική να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Στίβεν Σμιθ επιβεβαιώνοντας τις επαφές με τους «πράσινους», που εξετάζουν (και) την περίπτωσή του για να καλύψουν τη θέση «4».

«Έχω μιλήσει με τους μάνατζέρ μου και ξέρω πως υπάρχει ενδιαφέρον από την ομάδα, αλλά τίποτα παραπάνω. Γίνονται διάφορες συζητήσεις, αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο», δήλωσε ο 28χρονος (2,06μ.) πρώην άσος του Κολοσσού και του Πανελληνίου στη «SportDay» και πρόσθεσε: «Θέλω πολύ να παίξω στον Παναθηναϊκό γιατί ξέρω καλά πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Το να επιστρέψω στην Ελλάδα είναι κάτι εξαιρετικό για μένα και την οικογένειά μου, αλλά θα περιμένω».

Ο Σμιθ με τον Πανελλήνιο είχε 13,6 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 1,3 κλεψίματα κατά μέσο όρο στο Eurocup. Στην Α1 είχε 16,7 πόντους και 7,6 ριμπάουντ ανά αγώνα, ενώ νωρίτερα με την Όλντενμπουργκ στη Γερμανία είχε 8,7 πόντους και 4,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Στη λίστα του Παναθηναϊκού παραμένει ο Μαρκίφ Μόρις, ωστόσο υπάρχει οικονομική διαφορά και ο παίκτης θα προτιμούσε να έχει στο συμβόλαιό του οψιόν που θα του επιτρέπει να φύγει για το ΝΒΑ και τους Σανς που τον επέλεξαν στο νούμερο 16 των ντραφτ μόλις τελειώσει το lockout, κάτι που δεν δέχονται οι «πράσινοι».

Σαν λύση εξετάζεται και ο Τζόρνταν Ουίλιαμς, ο 21χρονος πάουερ φόργουορντ (2,08μ.), που επελέγη στο νούμερο 36 των ντραφτ από τους Νετς και δεδομένου πως είναι επιλογή δεύτερου γύρου δεν έχει εγγυημένο συμβόλαιο. Φοίτησε για δύο χρόνια στο Μέριλαντ έχοντας την περασμένη περίοδο 16,9 πόντους και 11,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ωστόσο είναι παίκτης που δεν διαθέτει καλό μακρινό σουτ.

Πηγή: sportfm.gr