Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Σεσκ Φάμπρεγας στην Μπαρτσελόνα, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Ισπανός σύμφωνα με τα ρεπορτάζ θα έχει υπογράψει πριν την σαββατιάτικη αναμέτρηση των «κανονιέρηδων» με την Νιούκαστλ.

Από την Τετάρτη το θέμα με τον Ισπανό μέσο έδειχνε ότι έμπαινε στην τελική του ευθεία καθώς η συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι θεωρητικά ήταν τελειωμένη. Ο Φάμπρεγας θα επέστρεφε στην ομάδα από όπου ξεκίνησε και η οποία τον «πολιορκούσε» επί δύο συνεχόμενα καλοκαίρια.

Οι απορίες που υπήρχαν είχαν να κάνουν με το γεγονός ότι η Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας ξεκινά το Σάββατο και ο παίκτης δεν ήξερε καν που θα συνεχίσει την καριέρα του. Σε αυτό έδωσε την απάντηση ο Αρσέν Βενγκέρ ο οποίος με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι μέχρι το Σάββατο όταν και οι «κανονιέρηδες» αντιμετωπίζουν την Νιούκαστλ για την πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ, το ζήτημα θα έχει κλείσει.

Έτσι, ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι υπάρχει συμφωνία και είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί η μετακίνηση του Φάμπρεγας στους «μπλαουγκράνα». Ο Αλσατός τεχνικός, επίσης, παραδέχθηκε ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Σαμίρ Νασρί στην Μάντσεστερ Σίτι έναντι του ποσού των 22 εκατ. λιρών κάτι που σημαίνει ότι δύο μέρες πριν το ξεκίνημα της σεζόν στην Αγγλία, η Άρσεναλ χάνει τα δύο μεγάλα της «αστέρια».

Πηγή: sport-fm.gr