Σε δύο μεταγραφικές κινήσεις προχωράει ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος έφερε στην Ελλάδα για λογαριασμό του τους Χίμο Ναβάρο και Ρούμπεν Ράγιος Σέρνα το μεσημέρι της Κυριακής. Οι δύο ποδοσφαιριστές κατάγονται από την Ισπανία και για αυτούς έχει άριστη γνώμη ο Όσκαρ Φερνάντεθ, ο οποίος και εισηγήθηκε την απόκτησή τους.

Οι παίκτες θα βρεθούν στην Τρίπολη όπου θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψουν συμβόλαια. Ο Ναβάβο αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας αλλά και της μεσαίας γραμμής και ανήκε στην Βαλένθια και αγωνίστηκε με την φανέλα της Έλτσε με την οποία είχε 18 συμμετοχές. Από την άλλη πλευρά ο Σέρνα είναι κεντρικό χαφ και με την φανέλα της Γέιδα είχε 33 συμμετοχές με 17 γκολ.

Και οι δύο παίκτες έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στο arcadia-sports:

Ο Χίμο Ναβάρο τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα μου. Ξέρω πολύ λίγα πράγματα για την Ελλάδα και τον Αστέρα αλλά τις επόμενες μέρες θα προσπαθήσω να μάθω πολλά για την ομάδα και τη χώρα σας».

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και ο Ράγιο: «Ξέρω ότι ο Αστέρας είναι μια οργανωμένη ομάδα. Πάμε τώρα στην Τρίπολη και εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Πηγή: sport-fm.gr