Μία θέση στα προκριματικά του Europa League της επόμενης περιόδου θέλει να εξασφαλίσει για την επόμενη σεζόν ο Ολυμπιακός Βόλου και για να το πετύχει αυτό τον συμφέρει να ηττηθεί σήμερα (20:30, Novasports2/NovaΣΠΟΡ FM 94.6) από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Με αυτό το αποτέλεσμα διασφαλίζει ότι η ΑΕΚ δεν θα τερματίσει πρώτη στα πλέι οφ, κάτι που σημαίνει ότι η τέταρτη θέση βγάζει Ευρώπη.

Σε ένα πολύ ιδιαίτερο σενάριο έχει μπλεχτεί ο Ολυμπιακός Βόλου. Η ομάδα της Θεσσαλίας θέλει να μην τερματίσει πρώτη η ΑΕΚ στα πλέι οφ, γιατί σε αυτήν την περίπτωση ο Ατρόμητος θα πάρει το ένα εισιτήριο για το Europa League της επόμενης σεζόν και όχι ο τέταρτος της βαθμολογίας των αγώνων διαβάθμισης. Για να μην συμβεί το απευκταίο θα πρέπει να γίνουν δύο πράγματα. Είτε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός την «Ένωση» στο ΟΑΚΑ και να βγει αυτός πρώτος, είτε να νικήσει ο ΠΑΟΚ το Βόλο και περάσει αυτός πρώτος, σε περίπτωση που δεν πάρουν το τρίποντο οι «πράσινοι» στο αθηναϊκό ντέρμπι.

Βέβαια, μέχρι να εκδικαστεί η ένσταση της ΑΕΚ για το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό την προηγούμενη αγωνιστική, όλα είναι στον αέρα, αφού αν δικαιωθούν οι «κιτρινόμαυροι» θα τους αρκεί και μια ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει, ωστόσο, και το ακραίο σενάριο της νίκης μέσα στην Τούμπα με 2 γκολ διαφορά, σε συνδυασμό με μη κατακύρωση της ένστασης υπέρ της ΑΕΚ, με το οποίο ο Ολυμπιακός Βόλου βάζει από κάτω τον ΠΑΟΚ.

Τρεις βασικές απουσίες για Κατσαβάκη

Τις υπηρεσίες των Σανκαρέ, Μητρόπουλου και Ουμπίντες θα στερηθεί ο Μάκης Κατσαβάκης στην αποψινή αναμέτρηση της Τούμπας. Αποτέλεσμα αυτού είναι ο Έλληνας τεχνικός να παρατάξει, σε σχηματισμό 4-4-2, τον Γιακούποβιτς κάτω από τα δοκάρια, τον Σέλεζι δεξιά, τον Ζαραδούκα αριστερά και τους Ντολεζάι, Τομάς ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Άλβαρες θα έχει δίπλα του έναν εκ των Ακόστα, Ρόκα, δεξιά θα είναι ο Μπρέσκα, αριστερά ο Μόνχε και οι Σολάκης, Μαρτίν θα είναι το επιθετικό δίδυμο.

Πηγή: sport-fm.gr