Στην κορυφή της Premier League, στο +2 από τις Άρσεναλ και Λίβερπουλ που έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, ανέβηκε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία υποδέχθηκε τη Λούτον και δεν δυσκολεύτηκε καθόλου όπως δείχνει και το 5-1 με το οποίο επικράτησε.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αφού με αυτογκόλ του Χασιόκα έγινε το 1-0 μόλις στο 2ο λεπτό, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο, όμως, το ένα γκολ διαδεχόταν το άλλο…

Στο 64′ ο Κόβατσιτς έκανε το 2-0 για τη Σίτι και στο 76′ ήρθε και το 3-0 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χάαλαντ, με τη Λούτον να προσπαθεί να αντιδράσει και να μειώνει σε 3-1 στο 81′ με τον Μπάρκλεϊ. Γκολ που μάλλον… εκνεύρισε την ομάδα του Μάντσεστερ, με αποτέλεσμα να πετύχει άλλα δύο στα τελευταία λεπτά.

Στο 87′ ο Ντοκού έκανε το 4-1 και στο 93′ ο Γκβάρντιολ διαμόρφωσε το τελικό 5-1, με τη Μάντσεστερ Σίτι να πάει στους 73 βαθμούς και να περιμένει τα αποτελέσματα των Λίβερπουλ και Άρσεναλ, οι οποίες έχουν από 71 και παίζουν την Κυριακή με Κρίσταλ Πάλας και Άστον Βίλα αντίστοιχα.