Την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Αλ Γουέντα έκανε γνωστή ο Γιώργος Δώνης, καθώς δεν φαίνεται να υπάρχουν θετικές εξελίξεις ως προς τις πληρωμές των δεδουλευμένων τόσο των δικών του όσο και των συνεργατών του.

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι με την ομάδα στο Άμπου Ντάμπι για να συμμετάσχει στο Σούπερ Καπ της Σαουδικής Αραβίας λόγω της δυσαρέσκειας του για την κατάσταση της ομάδας την τελευταία περίοδο.

«Αυτοί οι δέκα μήνες ήταν σαν πέντε χρόνια για ‘μένα, σκέφτομαι να φύγω. Νομίζω πως δεν θα είμαι στην ομάδα στο επερχόμενο Σούπερ Καπ. Εχει έρθει η ώρα να αποχωρήσω. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες και στους λόγους που με οδηγούν σ’ αυτή την απόφαση».

Ετσι, γίνεται αντιληπτό πως η αφερεγγυότητα των διοικούντων του συλλόγου έχει οδηγήσει τον 55χρονο κόουτς στην απόφαση να αποχωρήσει ύστερα από 28 ματς, διάστημα στο οποίο έχει 10 νίκες, 4 ισοπαλίες και 14 ήττες, με την ομάδα αυτήν τη στιγμή να είναι 12η με 31 βαθμούς και στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας σώσει τη σεζόν της με χαρακτηριστική ευκολία.