Οι εμφανίσεις του Βαγγέλη Παυλίδη με τη φανέλα της Άλκμααρ δεν περνάνε φυσικά απαρατήρητες από κανέναν και η απόδειξη είναι το ενδιαφέρον οκτώ ομάδων, εντός και εκτός Ολλανδίας, για την απόκτησή του, με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Με 24 γκολ είναι ο πρώτος σκόρερ της φετινής Eredivisie ενώ συνολικά έχει 28 και 4 ασίστ σε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Με λίγα λόγια, ο διεθνής Έλληνας φορ κάνει εκπληκτική σεζόν και αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο από τους αριθμούς αλλά και από το ενδιαφέρον που υπάρχει για αυτόν.

Από τον Ιανουάριο κι έπειτα έχουν υπάρξει δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Άρσεναλ, της Γουέστ Χαμ, της Στουργκάρδης, της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Σεβίλλης, ομάδες στις οποίες θα πρέπει τώρα να προστεθούν κι άλλες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, δημοσιογράφος του γερμανικού Sky Sport, ο Παυλίδης είναι στη λίστα οκτώ ομάδων, τονίζοντας ότι κάποιες εξ αυτών είναι γερμανικές ενώ τον έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση και ο Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος είναι σύμβουλος στον Άγιαξ.

Με λίγα λόγια, όλα δείχνουν ότι ήρθε η ώρα της μεταγραφής για τον Παυλίδη αφού δεσμεύεται μόνο για ακόμη ένα χρόνο με την Άλκμααρ, η οποία τον κοστολογεί στα 15-18 εκατ. ευρώ.