Τελειωμό δεν έχουν, όπως φαίνεται, τα προβλήματα του Λουίς Ρουμπιάλες, πρώην προέδρου της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, με τη δικαιοσύνη, αφού συνελήφθη στο αεροδρόμιο μετά την επιστροφή του από τη Δομινικανή Δημοκρατία στο πλαίσιο έρευνας για διαφθορά.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες, ούτε μία εβδομάδα βασικά, από όταν η εισαγγελέας εισηγήθηκε φυλάκιση 2,5 ετών για τον Ρουμπιάλες για το αδίκημα της σεξουαλικής επίθεσης στην Τζέμι Ερμόσο και 1,5 έτους για αυτό του εξαναγκασμού, για να γραφτεί τώρα το νέο… κεφάλαιο.

Κατά την προσγείωσή του, λοιπόν, στη Μαδρίτη την Τετάρτη (3/4) έχοντας επιστρέψει από τη Δομινικανή Δημοκρατία όπου βρισκόταν το τελευταίο διάστημα, ο πρώην πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας μεταφέρθηκε από μέλη της Πολιτικής Φρουράς σε ένα μαύρο βαν και θα οδηγηθεί για ανάκριση.

Ο Ρουμπιάλες κατηγορείται για παράνομες προμήθειες όταν γίνονταν οι διαπραγματεύσεις για τη διοργάνωση του ισπανικού Σούπερ Καπ στη Σαουδική Αραβία, με την εισαγγελία να έχει αρχίσει εδώ και καιρό έρευνα για διαφθορά, αθέμιτη διοίκηση και ξέπλυμα χρήματος.