Ο Λιονέλ Μέσι έχει καταφέρει τα πάντα στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 και τα ρεκόρ του συνεχίζονται και εκτός γηπέδων αφού η φανέλα του είναι αυτή που έχει κάνει τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της Adidas.

Ο Αργεντίνος είναι ένας θρύλος του ποδοσφαίρου και οτιδήποτε κάνει πουλάει τρελά, με την απόφασή του να αφήσει την Ευρώπη για να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊαμι να μην τον έχει «ρίξει» σε κανένα επίπεδο.

Μπορεί το MLS να μην είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, είναι όμως ένα εξ αυτών με τη μεγαλύτερη άνοδο σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον του κόσμου, όπως δείχνει και η… κίνηση που υπάρχει στα social media, με τον Μέσι φυσικά να είναι ο βασικός λόγος που συμβαίνει αυτό.

Ο 36χρονος άσος αποθεώνεται σε κάθε γήπεδο και παράλληλα «αποθεώνεται» και μέσω των πωλήσεων στη φανέλα του, με τον επίτροπο του MLS, Ντον Γκάρμπερ, να τονίζει ότι σύντομα η Adidas θα επιβεβαιώσει και επισήμως ότι είναι αυτή με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της εταιρείας.

«Μια επίσημη ανακοίνωση από την Adidas αναμένεται να έρθει. Αυτή που θα λέει ότι η φανέλα του Λιονέλ Μέσι είναι η φανέλα τους με τις περισσότερες πωλήσεις σε οποιοδήποτε άθλημα», ανέφερε σχετικά, με την εταιρεία να μην έχει κάνει κάποιο σχόλιο προς το παρόν.