Η Κηφισιά προηγήθηκε δύο φορές αλλά ο Παναιτωλικός ισοφάρισε και με το τελικό 2-2 δεν άλλαξε τίποτα στη βαθμολογία, με τους νεοφώτιστους να μπαίνουν στα play out από την προτελευταία θέση και την ομάδα του Αγρινίου να είναι στο +1, με τη μάχη της παραμονής να παίρνει φωτιά.

Ο αγώνας ήταν εξαιρετικά σημαντικός και για τις δύο ομάδες αφού δίνουν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άρχισαν καλύτερα και άνοιξαν το σκορ στο 23ο λεπτό με πέναλτι του Οζέγκοβιτς, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Οικονόμου.

Η Κηφισιά θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο Τσάβες απέκρουσε όσες φορές χρειάστηκε και τελικά νωρίς στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 54′ ο Ζοαό Πέδρο ήταν εκεί που έπρεπε μετά την απόκρουση του Αναγνωστόπουλου σε σουτ του Τορεχόν για να κάνει το 1-1.

Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν άργησαν καθόλου να ξαναπάρουν το προβάδισμα αφού στο 56′ ο Οζέγκοβιτς με κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Μπιφουμά, βρήκε ξανά δίχτυα για το 2-1. Από εκεί και πέρα, η Κηφισιά προσπάθησε να κρατήσει το σκορ και να προσπεράσει στη βαθμολογία τον Παναιτωλικό, ο οποίος όμως ισοφάρισε (2-2) στο 77′ με ωραίο γυριστό σουτ του Μλάντεν μετά το μπέρδεμα στην άμυνα, διατηρώντας την ομάδα του στο +1 στη βαθμολογία.

Κηφισιά (Κώστας Μπάκος): Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Γκόμπελιτς, Σολόα, Τεϊσέιρα, Τσανάτζια (52΄ Γιόβαντσιτς), Μιλίτσεβιτς, Μενέντεθ (81΄ Τετέι), Μπιφούμα (68΄ Κλωναρίδης), Σάντος, Οζέγκοβιτς.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς (77΄ Καρέλης), Λιάβας (65΄ Μαυρίας), Χουάνπι, Τσιγγάρας (72΄ Φακούντο Πέρες), Ντουάρτε (72΄ Χατζηθεοδωρίδης), Τορεχόν, Λομόνακο (65΄ Σενγκέλια), Πέδρο.