Το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν είναι ένα από αυτά που βρίσκονται στη λίστα της Μπάγερν Μονάχου με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Τόμας Τούχελ που θα αποχωρήσει το καλοκαίρι και άνθρωποι του περιβάλλοντός του λένε στα γερμανικά ΜΜΕ ότι είναι μόνο τρεις οι ομάδες στις οποίες θέλει να δουλέψει.

Ο 51χρονος Γάλλος προπονητής είναι ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2021 έχοντας απορρίψει όσες προτάσεις του έγιναν και τώρα ήρθε ξανά στο προσκήνιο λόγω των γερμανικών Μέσων που τον θεωρούν υποψήφιο για τον πάγκο της Μπάγερν από το προσεχές καλοκαίρι.

Το αν θα προχωρήσει ή όχι το θέμα, βέβαια, δεν μπορεί να το ξέρει κανείς με σιγουριά αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του, πάντως, ξέρουν ότι οι Βαυαροί είναι μια από τις ομάδες στις οποίες θέλει να δουλέψει.

«Ο Ζιντάν βλέπει τη Μπάγερν σαν τη Ρεάλ, ως ένα κλαμπ δηλαδή με σπουδαία ιστορία και άριστες συνθήκες εργασίας. Ποτέ δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να δουλέψει στη Μπάγερν, είναι μία από τις ομάδες που θα ήθελε να προπονήσει. Βασικά, ο Ζιζού θα επιστρέψει στους πάγκους μόνο για την εθνική Γαλλίας, τη Γιουβέντους ή τη Μπάγερν. Αυτές είναι οι τρεις ομάδες στις οποίες θα ήθελε να δουλέψει, η Premier League δεν τον ελκύει», είπαν στο Sport1 επικαλούμενοι πηγές στο περιβάλλον του Γάλλου.